Over dit initiatief

We staan voor grote uitdagingen: hoe bieden we onderwijs dat zich snel kan aanpassen aan de veranderingen in het beroepenveld en de samenleving? Hoe verbeteren we de kwaliteit van ons onderwijs en waarborgen we studiesucces? Om als hogeschool relevant en succesvol te blijven, moeten we ons onderwijs én de manier hoe we dit organiseren aanpassen, zo omschreven we vorig jaar in onze strategische agenda. De aandacht is de komende jaren dan ook gericht op het vormgeven van deze transitie. Een transitie waarbij we de verantwoordelijkheid voor het onderwijs beleggen daar waar deze hoort, bij opleidingsteams. Hoe gaan we dat doen met elkaar? Het doel van dit platform is om via praktijkverhalen uit het onderwijs elkaar te inspireren en te helpen: Opleiden in Rotterdam voor de wereld van morgen, hoe doe jij dat?

Op dit platform publiceren we ervaringen over de aanpak rondom de thema’s van Onze Agenda. Ten eerste en vooral voor docenten.

Redactie

Het platform is een initiatief van communicatiemedewerkers van de hogeschool.

Wil je jouw aanpak en ervaring delen? Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een blog of vlog op te sturen. Dat heel graag! Wij zorgen voor de publicatie. Je kunt ook een interview aanvragen. Dan maken we een afspraak en komen bij je langs. Mail naar hoedoejijdat@hr.nl

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.